icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
"Lerend spreekuur (op afstand)": stel nu jouw vraag aan onze professionals Lees meer
Werken bij Plustalent

Onze interim-managers kennen alle kritische onderwijsprocessen

Diantha Ruhmalewang

Onze specialisten steken graag de handen uit de mouwen

Onze experts worden vaak ingezet als er sprake is van teamproblematiek. De interim-manager doorziet niet alleen de pijnpunten, maar beschikt ook over de kennis en vaardigheden om de gewenste verandering in te zetten. Sociale vaardigheden als goed kunnen luisteren en met humor kunnen reageren zijn daarbij belangrijk. Het team weer in een positieve flow krijgen en verantwoordelijkheid laten nemen is altijd een belangrijke doelstelling.

PlusTalent interim-managers HBO/MBO/VMBO zijn:

- stevige, authentieke persoonlijkheden;
- mensgericht en analytisch sterk;
- sterk in teambegeleiding;
- daadkrachtig en besluitvaardig;
- motiverend;
- ambitieus en kwaliteitsgericht;
- gericht op eigen professionalisering.

Bekijk onze referenties

Onze professionals zijn inzetbaar als:

Instituutsdirecteur, Clusterdirecteur, Locatiedirecteur, Afdelingsmanager/ teamleider, Verandermanager, Programmamanager, Kwartiermaker, Coach onderwijskundig leiderschap van manager of directeur.

PlusTalent ontzorgt beroepsonderwijs en biedt continuïteit

Onze onderwijsmanagers zijn inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Van tijdelijke vervanging tot veranderprocessen, van teamversterking tot onderwijsvernieuwing.

Liefde voor het onderwijs

PlusTalent Onderwijs Management is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en ervaring met elkaar delen. Ze zijn ondernemend en vinden het belangrijk om plezier te hebben in hun vak en met elkaar.  

Ik ben erg tevreden over PlusTalent Onderwijs Management. Kundige managers die zich snel inwerken in de materie en vanwege hun kennis en expertise ook net dat extra brengen om succesvol te zijn.
Martine van Tilburg / Directeur Entree en Educatie ROC Aventus
PlusTalent

Op zoek naar interim-managers voor het HBO, MBO en VMBO? Neem contact op met PlusTalent!

Neem contact op met Lisette Bultema