icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Co-management: invulling van de PLUS van PlusTalent Lees meer
Werken bij Plustalent

Onze interim-managers kennen alle kritische onderwijsprocessen

Diantha Ruhmalewang

Onze specialisten steken graag de handen uit de mouwen

Onze experts worden vaak ingezet als er sprake is van teamproblematiek. De interim-manager doorziet niet alleen de pijnpunten, maar beschikt ook over de kennis en vaardigheden om de gewenste verandering in te zetten. Sociale vaardigheden als goed kunnen luisteren en met humor kunnen reageren zijn daarbij belangrijk. Het team weer in een positieve flow krijgen en verantwoordelijkheid laten nemen is altijd een belangrijke doelstelling.

PlusTalent ontzorgt beroepsonderwijs en biedt continuïteit

Onze onderwijsmanagers zijn inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Van tijdelijke vervanging tot veranderprocessen, van teamversterking tot onderwijsvernieuwing.

Bekijk onze referenties

Leidinggeven

Onze interim-manager leggen een stevig fundament en bouwen mee aan de toekomst van onderwijsorganisaties. Dit doen wij vanuit onderwijskundig leiderschap. Wij vinden dat elk talent een excellente leeromgeving verdient die uitdaagt en verbindt.

Analyse

Wij maken een snelle analyse van de organisatie en van de kwaliteit van het onderwijs, brengen de knelpunten in kaart en gaan hiermee aan de slag. We volgen nauwlettend de inhoudelijke ontwikkelingen in het HBO, MBO en VMBO.

Implementatie

Geen woorden maar daden. Wij voeren de gewenste verandering door en verankeren deze in de bestaande structuur. Wij doen dit door het inzetten van onze stevige persoonlijkheid, visie, vakkennis, verandervermogen en eigen netwerk.

Co-management

Wij merken dat de vraag toeneemt naar extra ondersteuning voor het zittende management. Onze interim-managers hebben veel ervaring in co-management en helpen je graag.

Meer informatie over Co-Management

Liefde voor het onderwijs

PlusTalent Onderwijs Management is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en ervaring met elkaar delen. Ze zijn ondernemend en vinden het belangrijk om plezier te hebben in hun vak en met elkaar.  

Wij zijn inzetbaar als:

  • Instituutsdirecteur
  • Clusterdirecteur
  • Locatiedirecteur
  • Afdelingsmanager/ teamleider
  • Verandermanager
  • Programmamanager
  • Kwartiermaker
  • Coach onderwijskundig leiderschap van manager of directeur
Ik ben erg tevreden over PlusTalent Onderwijs Management. Kundige managers die zich snel inwerken in de materie en vanwege hun kennis en expertise ook net dat extra brengen om succesvol te zijn.
Martine van Tilburg / Directeur Entree en Educatie ROC Aventus
PlusTalent

Op zoek naar interim-managers voor het HBO, MBO en VMBO? Neem contact op met PlusTalent!

Neem contact op met Lisette Bultema