icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Plustalent

Onderwijsmanager

De interim-managers van PlusTalent Onderwijs Management zijn inzetbaar als Onderwijsmanager (OM). In deze rol is hij of zij resultaatverantwoordelijk voor de toepassing van het organisatie brede beleid binnen de onderwijsinstelling of afdeling. Het omvat alle zaken die te maken hebben met het richten (beleid); het inrichten (processen, personeel, middelen) en het verrichten (uitvoering) van het onderwijs binnen een onderwijsinstelling. Hij is daarmee integraal verantwoordelijk voor kwaliteit van onderwijs, arbeid en financiën van de onderwijseenheden.

Ben je op zoek naar een ervaren Onderwijsdirecteur?

Neem contact op met Business Managers Lisette of Jorrit, via 030 – 890 54 15 of office@plustalent.nl

Werken bij PlusTalent Onderwijs Management

PlusTalent is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en ervaring met elkaar delen. Wil je kennis maken? 

Bekijk de vacatures

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met PlusTalent!