icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Plustalent
Nieuws 14/12/2022

Hoe blijven jullie verbonden met je collega’s?

PlusTalent

Business Managers Lisette, Jorrit en Edwin krijgen geregeld vragen over midlancen bij PlusTalent. Deze vragen willen zij graag uitlichten en toelichten. Dit keer geven Business Manager Jorrit en midlancer Machiel antwoord op de vraag: Hoe blijven jullie verbonden met je collega’s?

Machiel: “Het teamgevoel bij PlusTalent is ontzettend belangrijk. Daarom ontmoeten we elkaar ook regelmatig. Dit doen we bij meet & eats. Daarnaast is er altijd ruimte om vragen te stellen of een praatje te maken in de Whatsappgroep of een-op-een met een collega. Hetzelfde geldt voor een telefoontje op zijn tijd. Ook worden er 2-daagsen georganiseerd. Dan gaan we met elkaar echt de diepte in. Hier worden intervisies gehouden om te bespreken waar we tegenaan lopen en is er ruimte om met elkaar hierover te sparren.”

Jorrit vult aan: “Daarnaast gaan wij als Business Managers bij iedereen langs. Het is voor ons belangrijk dat we iedereen persoonlijk spreken en daardoor ook de juiste aandacht kunnen geven. Dit doen wij meestal door een kopje koffie of een lunch op locatie bij de opdrachtgever. Natuurlijk wordt er gesproken over de tevredenheid van de opdrachtgever maar er wordt ook gekeken naar de persoonlijke groei van de midlancer. Langsgaan gebeurt meestal 1x in de 3 á 4 maanden. Daarnaast hebben we 1x in de paar weken telefonisch contact.”

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met PlusTalent!