icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Plustalent
Event

Proeverij PlusTalent & TriamFloat Onderwijs: ‘Flexibilisering in het onderwijs: voor wie en waarom?'

Plustalent

Op donderdag 16 juni 2022 om 15.30 uur organiseren PlusTalent Onderwijs Management & TriamFloat Onderwijs de Proeverij voor directie, management en HRD-professionals uit het mbo en hbo onderwijs.

Wat kan je verwachten?

Flexibilisering in het onderwijs: niet nieuw maar nog steeds hoog op de agenda in mbo- en hbo instellingen. De roep om flexibel onderwijs te organiseren voor de student en het werkveld is groot, iedereen is er mee bezig. Er worden successen behaald, maar er stranden ook initiatieven. Realiseren we ons voldoende wat de impact is van flexibilisering op de gehele organisatie? Is flexibilisering een succes of moeten we terug naar de tekentafel? Kortom, voor wie en waarom willen we flexibilisering in het onderwijs ook alweer?

Wat moet je doen om van flexibilisering een succes te maken? Wat is de betekenis voor de organisatie? En wordt de student betrokken bij deze ontwikkeling? Is er voldoende expertise in huis? En moet je het fundament van het onderwijs veranderen? Hoe dan ook, je moet klaar zijn voor verandering en dit vraagt om lef van alle betrokkenen

Programma

De plenaire sessies worden afgewisseld met het World Café waarin we het thema verder met sprekers en elkaar bespreken, er ruimte is om te netwerken én om te genieten van onze culinaire proeverij van diverse gerechten en drankjes. Het definitieve programma en haar sprekers wordt binnenkort bekend gemaakt.

Inschrijven

Wil jij op 16 juni vanaf 15.30 uur aanwezig zijn bij de Proeverij in Utrecht, Orteliuslaan 855? Schrijf je dan in via deze link.

Kosten en afmelding

Er zijn geen kosten verbonden aan de Proeverij. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, wil je dit dan maximaal 48 uur voor aanvang van de Proeverij afmelden d.m.v. een mail naar office@plustalent.nl. Wij gaan verspilling graag tegen. Bij een ‘no show’ of binnen 48 uur voor de Proeverij vragen wij je een vrije bedrag te doneren ten gunste van de Voedselbank.

PlusTalent

Op zoek naar interim-managers voor het HBO, MBO en VMBO? Neem contact op met PlusTalent!