icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Co-management: invulling van de PLUS van PlusTalent Lees meer
Werken bij Plustalent
Nieuws 23/01/2020

Proeverij 'Sterk onderwijs: samenwerken in de (beroeps)kolom’ groot succes!

PlusTalent

Meer dan vijftig collega's uit het beroepsonderwijs kwamen bijeen voor de Proeverij van PlusTalent Onderwijs Management en TriamFloat Onderwijs. De bijeenkomst stond in het teken van de volgende vraag:

"Hoe kan men succesvol een (structureel/duurzaam) samenwerkingsverband inrichten om de samenwerking VMBO, MBO en HBO te versterken en doorlopende leerlijnen te ontwikkelen?"

Onze sprekers -Pim van den Berg, van Stichting ZAAM, projectleider Vakmanschapsroute van het Calvijn College en ROC van Amsterdam, Jannemieke Wijgergangs, directeur MBO van ROC A12/COG en Carla Spek, Accountmanager aansluiting vo/mbo bij de Hogeschool Rotterdam - spraken elk vanuit hun eigen ervaring over dit onderwerp. 

Daarna kregen de bezoekers de mogelijkheid om -onder leiding van Machiel van de Laar- hun vragen op de sprekers af te vuren. Ook ging men in groepjes in gesprek over stellingen, zoals "Doorlopende leerlijnen zijn de toekomst van ons onderwijs, zo moet al ons onderwijs georganiseerd zijn." Dit was het moment om ervaringen te delen en te netwerken. 

Uiteraard kan een Proeverij -zoals de naam al zegt- niet zonder heerlijke hapjes, deze werden uitgeserveerd door cateringbedrijf Piccalilly. Het was een succesvolle en inspirerende avond! 

Download de terugblik

Proeverij 'Sterk onderwijs: samenwerken in de (beroeps)kolom’ / pdf - 2.44 MB
proeverij
proeverij
tiamfloat
PlusTalent
Lisette Bultema /
Business Manager

Op zoek naar interim-managers voor het HBO, MBO en VMBO? Neem contact op met PlusTalent!