icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Plustalent
Nieuws 01/04/2022

Waar staat de PLUS voor in PlusTalent?

PlusTalent

Business Managers Lisette, Jorrit en Edwin krijgen geregeld vragen over PlusTalent. Deze vragen willen zij graag uitlichten en toelichten. Dit keer geeft Business Manager Jorrit antwoord op de vraag: Waar staat de PLUS voor in PlusTalent?

Jorrit: “ De PLUS van PlusTalent staat voor Persoonlijk Leiderschap in Uitzonderlijke Situaties.

Dit is hoe onze interim-managers dat doen:

  • De PlusTalenter is in staat om -na een goede afstemming met de opdrachtgever- een opdracht integraal, transparant en methodisch in te vullen.
  • Door zelf op de posities te hebben gezeten van de opdrachtgever hebben wij het natuurlijk vermogen om het vraagstuk ook echt op te lossen. We doen wat we samen hebben afgesproken.
  • Door veel best en bad practices te hebben ervaren kunnen wij dat omzetten ten gunste van onze klant. Waar nodig betrekken we onze deskundige collega’s hierbij.
  • Wij analyseren, acteren, implementeren en borgen de klantvraag.
  • Onze collega’s zijn betrokken, bevlogen, deskundig, betrouwbaar en oprecht. Wij betrekken de organisatie in het vraagstuk en zoeken de coalitie.
  • Onze interim managers zorgen voor extra toegevoegde waarde: de “PLUS” voor mens en organisatie, voor nu en in de toekomst van de opdrachtgever.

Wij helpen de opdrachtgever en organisatie met duurzame oplossingen in een zelflerende en organiserende omgeving. Zodra onze opdracht is afgerond laten wij iets achter waar de organisatie écht zelf verder mee kan

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met PlusTalent!