icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Plustalent
Nieuws 01/10/2022

Wat is het voordeel voor midlancers om bij de groep van PlusTalent te horen?

PlusTalent

Business Managers Lisette, Jorrit en Edwin krijgen geregeld vragen over midlancen bij PlusTalent. Deze vragen willen zij graag uitlichten en toelichten. Dit keer geven Business Manager Edwin en midlancer Dolf antwoord op de vraag: Wat is het voordeel voor midlancers om bij de groep van PlusTalent te horen?

Dolf: “Voor mij is het grootste voordeel dat iedere collega zijn eigen expertise heeft en dusdanig groot en onderscheidend geweest is in zijn vak dat dit mij ook heel veel kan brengen. Het geeft mijn werk als midlancer meer mogelijkheden omdat er altijd een collega is waarmee je kan sparren. Samen weet je meer dan één. De combinatie van expertise maakt dat je veel meer aankunt.”

Edwin: “Je bent lid van een groep mensen die onderscheid wil maken in onderwijsmanagementland. Onze midlancers krijgen te maken met complexe opdrachten en hebben daarom altijd de behoefte om te sparren. Zij zijn ervaren op verschillende gebieden en kunnen op elkaar terugvallen. Iedereen wil leren, niemand weet alles. Het is voor onze midlancers echt van meerwaarde dat ze een ‘thuis’ hebben.  Het gaat echt om het gevoel dat ze het samen doen. Daarnaast heb je de organisatorische kant. Daar wordt echt voor je gezorgd. Wij doen de acquisitie, administratie en bieden ondersteuning op andere vlakken waar nodig.”

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met PlusTalent!