icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Co-management: invulling van de PLUS van PlusTalent Lees meer
Werken bij Plustalent

Dolf Reith

Interim-manager

Sociaal betrokken Interim-manager. Vanuit expertise een bijdrage leveren aan goed onderwijs is zijn passie. Hij is ondernemer met een groot onderwijshart. Intermediair voor de leerling/student, onderwijsprofessional en stakeholder. Het accent van zijn mooie werk ligt op leidinggeven, het snel kunnen analyseren van de situatie in een organisatie en het daadwerkelijk in- en doorvoeren van een gewenste verandering. Zijn expertise binnen vergelijkbare en andere contexten zijn van toegevoegde waarde.

"Dolf is een zeer kundig en ervaren manager. Hij bezit de aangename combinatie van mensgerichtheid én zakelijkheid. Ook schroomt hij niet zijn mening te geven en kritisch constructief te reflecteren op wat hij ziet en voelt. Hij toont zich flexibel, is bij de les, heeft humor en brengt complexe zaken met een zekere lichtheid. Kortom een aangename interimmer met waar je van op aan kunt."

Nelleke Eelman
Directeur Economie & Handel ROC Aventus

Dolf vertelt in een video over zijn ervaringen als interim-manager bij PlusTalent.

Bekijk de video
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!