icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Plustalent

Jeroen Jansen

Interim-manager

Het blijft verbazingwekkend wat de kracht van een geolied team is. Onderwijs wordt op de vloer gemaakt en dat wil Jeroen graag faciliteren. Daarbij schakelt hij makkelijk tussen lange termijn doelen en dagelijkse uitdagingen in de klas. Bij het aansturen van teams legt hij de verantwoordelijkheid zoveel mogelijk bij de docent en zijn rol in het team. De juiste balans tussen vrijheid en sturing is voor Jeroen een mooi samenspel. Vertrouwen en resultaat komt vanzelf wanneer deze samenwerking goed slaagt.

Referentie van Annette van Krimpen, Directeur mbo college Welzijn en Gezondheidszorg mboRijnland

"Jeroen Jansen heeft een half jaar als interim onderwijskundig teamleider één van onze welzijnsteams geleid. Ik ben erg onder de indruk van Jeroen. In zeer korte tijd had hij connectie met het team en overzag de situatie. Door zijn ruime ervaring in het MBO was inwerken nauwelijks nodig en werkte hij heel zelfstandig. Als hij het nodig vindt om een vraagstuk met mij te overleggen geeft hij duidelijk de mogelijke opties aan, waarbij hij zijn eigen voorkeur duidelijk onderbouwd. Hij was snel echt onderdeel van het MT, waarbij zowel de directeuren als zijn collega teamleiders zijn kwaliteiten wisten te waarderen. Door zijn natuurlijke manier van handelen en communiceren was ook zijn team meteen enthousiast en heeft hij echt veel bereikt in relatief korte tijd."

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!