icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Plustalent

Raymon van den Berg

Interim-Manager

Met energie, passie, gedrevenheid en ervaringen uit de sport stel ik het team en de individuele collega instaat het beste uit zichzelf te halen. Samen creëren we een veilige omgeving waarin men van en met elkaar kan leren, waarin men zich kan ontwikkelen, als professional en als mens. Als interim-manager werk ik met gevoel en respect voor het bestaande aan de opdracht. Ik heb zowel een inhoudelijke en zakelijke, alsmede een communicatieve en sociale oriëntatie. Daarbij ben ik ook continu op zoek naar effectievere en efficiëntere manieren van bedrijfsvoering zonder in te boeten aan de kwaliteit van het onderwijs.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Werkervaring

September 2021 – april 2022 Interim-Regiodirecteur

Als regiodirecteur a.i. ben ik integraal verantwoordelijk voor alle opleidingen en de bedrijfsvoering van het ROC in de regio Oss en Land van Cuijk. Daarnaast ben ik integraal verantwoordelijk voor Educatie- en Inburgeringstrajecten. Ook het onderhouden van het netwerk van het ROC behoort tot mijn kerntaken. Samen met de voorzitter CvB, de Regiodirecteur Veghel/Meijerijstad en de directeur bedrijfsvoering, vormen we de directie van het ROC.

Januari 2021 – april 2022 Directeur Bureau Bedrijven & Relaties

Als directeur was ik integraal verantwoordelijk voor Bedrijven & Relaties (BBR). BBR heeft tot doel de binnenwereld van het college te verbinden met de buitenwereld en vice versa, om opleidingen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van de arbeidsmarkt en maatschappij. BBR is tevens verantwoordelijk voor het Leven Lang Ontwikkelen aanbo, en maakt een subsidieloket onderdeel uit van het organisatieonderdeel

April 2014 – januari 2021 Directeur afd. International Business Studies en de Academie voor Media, Art & Performance.

Als directeur was ik integraal verantwoordelijk voor de afdeling International Business Studies en de Academie voor Media, Art & Performance.

Opleidingen

Leiderschapsprogramma – The Thrive

Hoger Management – ICM opleidingen & trainingen

Special & Inclusive Education – Roehampton University London

Master SEN: Leraar Speciaal Onderwijs – Fontys OSO

Specialisaties

  • Persoonlijke, energieke en op een inspirerende wijze leiding geven
  • Doorvraagt, luistert en verbindt
  • Snel overziet wat voor bijdrage in de organisatie nodig is en wendbaar is;

Eigenschappen

  • Resultaatgericht
  • Stressbestendig
  • Innovatief
  • Analytisch
  • Betrouwbaar
  • Plannen en organiseren