icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Plustalent

PlusTalent versterkt directies of teams in het beroepsonderwijs

Mechtild
Sluit video

PlusTalent is een onderwijsmanagementbureau dat zich specifiek richt op het beroeps- en voortgezet onderwijs. Wij zijn specialist in interim-management en co-management voor het HBO, MBO en V(MB)O). Ons team bestaat, naast een aantal ZZP-ers, uit een groep vaste senior interim-managers waar we heel trots op zijn. Zij hebben een lange staat van dienst bij diverse onderwijsinstellingen en zetten met ontzettend veel plezier en passie hun kennis en ervaring in ten behoeve van het onderwijs en haar organisatie.

Lisette Bultema
Lisette Bultema /
Business Manager

Wat doen we?

  • Interim onderwijsmanagement:
    Tijdelijke vervanging in de rol van directeur, opleidings- of onderwijsmanager of teamleider.
  • Co-management:
    Het zijn van een klankbord voor, en het bieden van de gewenste ondersteuning aan teams, beginnende leidinggevenden, of zittende leidinggevenden ten behoeve van hun professionele of persoonlijke ontwikkeling.
  • Onderwijsprojecten:
    Projectmatige implementatie van een veranderproces of onderwijsvernieuwing.

Maak kennis met PlusTalent Onderwijsmanagement

Onze Business Manager Lisette Bultema legt je in deze video graag uit wie wij zijn, wat wij doen en wat ons onderscheidt van andere onderwijsmanagement organisaties.

Het onderscheidend vermogen van onze experts

Ons onderscheidend vermogen kenmerkt zich doordat onze interim-experts op nagenoeg alle denkbare managementlagen functioneren binnen het (beroeps)onderwijs. Dat maakt dat wanneer wij aan een opdracht beginnen wij vanaf dag 1 impact maken en betekenisvol kunnen zijn. Inwerkperiodes bestaan voor ons niet. Onze mensen hebben een bovenmatig relativeringsvermogen en brengen vanaf het eerste moment rust in een organisatie of een team. Door onze senioriteit maken wij een snelle analyse van de organisatie en van de kwaliteit van het onderwijs. Wij brengen de knelpunten in kaart, weten wanneer luisteren wenselijk is, confronteren noodzakelijk is, wanneer te helpen of juist verantwoordelijkheden te beleggen waar nodig, en gaan hiermee aan de slag. Wij voeren de gewenste verandering door en verankeren deze in de bestaande structuur. Alles is erop gericht om het onderwijs, en de mensen die daarin werkzaam zijn, te dienen en te verbeteren.

PlusTalent weet wat er speelt in het MBO-onderwijs. Geen hoogdravende taal, maar mensen met veel ervaring, een heldere visie en een zeer prettige hands-on mentaliteit.
Renske Venhuizen / Directeur Design, Media & ICT bij Deltion College

Continue verbetering staat bij ons centraal

Gezamenlijk staan we als PlusTalent voor het vak van interim-management binnen het beroepsonderwijs, en streven daarbij het hoogst haalbare kwaliteitsniveau na. We geven dat onder andere vorm door met elkaar frequent intervisie en reflectie te plegen, scholing te volgen of casuïstiekbesprekingen te houden. We maken daarin gebruik van elkaars ervaring, kennis en kunde om continu te blijven verbeteren.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Jorrit Rehorst

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met PlusTalent!

Neem contact op met Jorrit Rehorst