icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Plustalent

PlusTalent versterkt directies of teams in het beroepsonderwijs

Intervisie PlusTalent
Sluit video

PlusTalent is een onderwijsmanagementbureau dat zich specifiek richt op het voortgezet- en beroepsonderwijs. Wij zijn specialist in interim-management voor het HBO, MBO en V(MB)O). Ons team bestaat, naast een aantal ZZP-ers, uit een groep vaste senior interim-managers waar we heel trots op zijn. Zij hebben een lange staat van dienst bij diverse onderwijsinstellingen en zetten met ontzettend veel plezier en passie hun kennis en ervaring in ten behoeve van het onderwijs en haar organisatie.

PlusTalent
Lisette Bultema /
Business Manager

Wij ontzorgen en bieden continuïteit

Of het nu gaat om tijdelijke vervanging door ziekte van een directeur, opleidingsmanager of teamleider, het implementeren van een veranderproces of onderwijsvernieuwing of het weer goed laten functioneren van een team, onze professionals ontzorgen en bieden continuïteit.

Maak kennis met PlusTalent Onderwijsmanagement

Onze Business Manager Lisette Bultema legt je in deze video graag uit wie wij zijn, wat wij doen en wat ons onderscheidt van andere onderwijsmanagement organisaties.

Het onderscheidend vermogen van onze professionals

Het onderscheidend vermogen kenmerkt zich doordat zij functioneren op nagenoeg alle denkbare managementlagen binnen het (beroeps)onderwijs. Dat maakt dat wanneer zij aan een opdracht beginnen zij vanaf dag 1 impact maken en betekenisvol kunnen zijn. Inwerkperiodes bestaan voor hen niet. Zij hebben een bovenmatig relativeringsvermogen en brengen vanaf het eerste moment rust in een organisatie of een team. Alles is erop gericht om het onderwijs, en de mensen die daarin werkzaam zijn, te dienen en te verbeteren.

PlusTalent weet wat er speelt in het MBO-onderwijs. Geen hoogdravende taal, maar mensen met veel ervaring, een heldere visie en een zeer prettige hands-on mentaliteit.
Renske Venhuizen / Directeur Design, Media & ICT bij Deltion College

Continue verbetering staat bij ons centraal

Gezamenlijk staan we als PlusTalent voor het vak van interim-management binnen het beroepsonderwijs. We geven dat onder andere vorm door met elkaar frequent intervisie en reflectie te plegen, scholing te volgen of casuïstiekbesprekingen te houden. We maken daarin gebruik van elkaars ervaring, kennis en kunde om continu te blijven verbeteren.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
PlusTalent

Op zoek naar interim-managers voor het HBO, MBO en VMBO?

Neem contact op met Jorrit Rehorst