icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Co-management: invulling van de PLUS van PlusTalent Lees meer
Werken bij Plustalent

PlusTalent versterkt directies of teams beroepsonderwijs

Intervisie PlusTalent
Sluit video

De ervaren interim-managers van PlusTalent zijn doortastend. Ze hebben weinig tijd nodig om de situatie te doorgronden en tot actie te komen. Ze analyseren, innoveren en implementeren. Ze hebben zelf genoeg meegemaakt om zich niet van de wijs te laten brengen. In samenwerking met het betreffende (onderwijs- of directie)team gaan ze snel concreet aan de slag om tot resultaat te komen en orde op zaken te stellen.

PlusTalent
Lisette Bultema /
Business Manager

Verbinding maken

Niet alleen resultaat geldt. Onze interim-managers begrijpen dat overleg en afstemming belangrijk is. Het is de kunst om juiste verbindingen te leggen met de onderwijscollega’s om je heen. Vertrouwen wekken en zorgen dat het team meegaat in de richting die de opdrachtgever voor ogen heeft.

Goede afstemming met opdrachtgever

De senioriteit van onze interim-managers speelt daarbij een belangrijke rol. Verder is het natuurlijk belangrijk dat de interim-manager goed contact met de opdrachtgever heeft. Onze professional zal in lijn met diens verwachtingen handelen. Onze interim-managers kennen de onderwijsprocessen en weten goed om te gaan met de diverse stakeholders.   

PlusTalent weet wat er speelt in het MBO-onderwijs. Geen hoogdravende taal, maar mensen met veel ervaring, een heldere visie en een zeer prettige hands-on mentaliteit.
Renske Venhuizen / Directeur Design, Media & ICT bij Deltion College

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 19 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
PlusTalent

Op zoek naar interim-managers voor het HBO, MBO en VMBO? Neem contact op met PlusTalent!

Neem contact op met Jorrit Rehorst