icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram
Werken bij Plustalent

Onze professionals hebben hart voor onderwijs

PlusTalent Lisette

Als leidinggevende heb je je strepen verdiend in het beroepsonderwijs. Nog steeds gaat je hart ernaar uit. Je bent thuis in de onderwijscultuur en kent de complexe kanten van de organisatie. Je spreekt de taal van zowel docenten als het CvB. Je herkent je in de volgende eigenschappen: ondernemend, flexibel, communicatief sterk, goed inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid. Zo ja, dan willen we je graag leren kennen.

PlusTalent
Lisette Bultema /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

Freelance Interim-manager Onderwijs

  • 32 uur
  • Landelijk
  • WO werk- en denkniveau

Interim-manager Onderwijs

  • 32-40 uur
  • Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

Open sollicitatie

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Stuur een open sollicitatie naar info@plustalent.nl of bel naar 030 - 890 53 60

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Meer informatie

Mooie interim-opdrachten én gezelligheid

Onze collega’s vinden het fijn om bij PlusTalent gelijkgestemde professionals te vinden die dezelfde passie delen. Collega’s met wie ze kunnen sparren. Dat kan via appgroepen of mail. Of natuurlijk live, tijdens een van onze gezellige uitjes. 

Teamgevoel
Succes moet gevierd worden!
Teamgevoel
Succes moet gevierd worden!
diner
Kerstdiner
PlusTalent
Varen door de grachten

De mensen-mensen van PlusTalent

Onze mensen vinden het fijn om met mensen om te gaan. Met collega’s in het onderwijs of met studenten. Elk talent in opleiding verdient een excellente leeromgeving die uitdaagt en verbindt. We willen niets liever dan zorgen voor goed onderwijs en trots zijn op leerlingen en studenten die met een mooi diploma op zak naar buiten lopen.

PlusTalent

PlusTalent is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en ervaring met elkaar delen. Wil je kennis maken?

Neem contact op met Lisette Bultema