icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Plustalent
Vacature

Vacature freelance Interim-manager Onderwijs / manager Onderwijs

Wij zijn op zoek naar freelancers die als interim-manager voor PlusTalent in het beroepsonderwijs (willen) werken. Werk je al, of wil je graag als interim-manager aan de slag binnen het MBO, HBO of VMBO? Blijf je graag zzp-er maar wil je wel in opdracht van een bureau werken? Meld je dan aan bij PlusTalent Onderwijs Management.

  • 32 uur
  • Landelijk
  • WO werk- en denkniveau

Wie zijn wij?

PlusTalent is een professionele en ambitieuze organisatie met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van interim-management. Wij opereren als interim-managers onderwijs op strategisch, tactisch en operationeel niveau in het beroepsonderwijs (HBO, MBO en VMBO). 

Voor ons is interim-management een vak met aantoonbare toegevoegde waarde. Van onze interim-managers wordt het maximale verwacht. PlusTalent Onderwijs Management voorziet in de behoefte aan flexibiliteit en specialistische kennis in één van de belangrijkste sectoren van onze maatschappij. Opleidingen en onderwijs zijn belangrijke sleutels voor economische groei, ontwikkeling en een duurzame samenleving.

PlusTalent Onderwijs Management is onderdeel van The Human Network waar ruim 450 professionals binnen verschillende bedrijven werken en zich ontwikkelen in hun vakgebied. Ondernemen vanuit visie, sturen op feiten en werken met gevoel kenmerken The Human Network.

Ben jij die stevige, authentieke persoonlijkheid met onderwijskundig leiderschap?

Wij zoeken mensgerichte, analytisch sterke leiders, met tenminste 5-10 jaar ervaring in de rol van team- of opleidingsmanager, directeur of programmamanager in het beroepsonderwijs. Je bent sterk in teambegeleiding, daadkrachtig, besluitvaardig en volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het beroepsonderwijs en de betekenis hiervan voor mens en organisatie. Je hebt ruime ervaring in het organiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering, inhoudelijke vernieuwing van het curriculum en het zoeken van aansluiting met externe partijen.

Bij het inzetten van professionals bij onze klanten putten wij uit onze vaste medewerkers (midlancers) en een freelancerspool. Voor deze pool zoeken wij versterking. Wij bieden je zelfstandig en afwisselende functies en projecten. In de verschillende opdrachten vind je veel uitdaging en ben je van toegevoegde waarde. Je werkt als interim-opleidingsmanager, teamleider, interim-directeur, programmamanager of kwartiermaker. En met als doel de organisatie van dienst te zijn met ontwikkeling in groei en kwaliteit of te helpen noodzakelijke reorganisaties door te voeren.

Onze voorkeur gaat uit naar professionals die reeds als interim-manager de nodige ervaring hebben opgedaan. Ze zijn in staat onderwijskundig en met een integrale bevoegdheid leiding te geven aan teams en, indien nodig, veranderprocessen en innovatie in goede banen te leiden.

Is je interesse gewekt?

Spreekt PlusTalent Onderwijs Management en onze werkwijze je aan? Zou je je als freelancer aan PlusTalent willen verbinden? Stuur dan je CV met motivatie naar office@plustalent.nl t.a.v. Kelly Kooijman. Bellen voor aanvullende informatie kan natuurlijk ook via 030 - 890 54 15. Kelly staat je graag te woord.

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven interim-managers? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
  • 32 uur
  • Landelijk
  • WO werk- en denkniveau

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben we een helder beleid opgesteld.