icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Co-management: invulling van de PLUS van PlusTalent Lees meer
Werken bij Plustalent
Vacature

Vacature midlance of freelance Interim-manager Onderwijs / Onderwijsmanager Hoger Beroepsonderwijs (HBO)

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die als interim-manager van PlusTalent in het Hoger Beroepsonderwijs (willen) werken. Werk je al, of wil je graag aan de slag als interim-manager binnen het HBO? Hecht je aan zelfstandigheid en ondernemerschap, maar verbind je je tegelijkertijd graag aan een club professionals met wie je over je vak kunt sparren? Kom dan bij PlusTalent Onderwijs Management werken als freelancer of midlancer!

  • 32-40 uur
  • Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

Wie zijn wij?
PlusTalent is een professionele en ambitieuze organisatie met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van interim-management. Wij opereren als interim-managers onderwijs op strategisch, tactisch en operationeel niveau in het beroepsonderwijs (HBO, MBO en VMBO).

Voor ons is interim-management een vak met aantoonbare toegevoegde waarde. Van onze interim-managers wordt het maximale verwacht. PlusTalent Onderwijs Management voorziet in de behoefte aan flexibiliteit en specialistische kennis in één van de belangrijkste sectoren van onze maatschappij.

PlusTalent Onderwijs Management is onderdeel van The Human Network waar ruim 500 professionals binnen verschillende bedrijven werken en zich ontwikkelen in hun vakgebied. Ondernemen vanuit visie, sturen op feiten en werken met gevoel kenmerken The Human Network.

Het mooie vak van interim-manager in het beroepsonderwijs
PlusTalent Onderwijs Management is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en praktijkervaring met elkaar delen. Wij zijn ondernemend en vinden het belangrijk om plezier te hebben in ons vak en met elkaar.

Ben jij die stevige, authentieke persoonlijkheid met onderwijskundig leiderschap?
Wij zoeken mensgerichte, analytisch sterke leiders, met tenminste 5-10  jaar ervaring in de rol van team- of opleidingsmanager, directeur of programmamanager in het HBO. Je bent sterk in teambegeleiding, daadkrachtig, besluitvaardig en volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het beroepsonderwijs (specifiek het HBO) en de betekenis hiervan voor mens en organisatie. Je hebt ruime ervaring in het organiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering, inhoudelijke vernieuwing van het curriculum en het zoeken van aansluiting met externe partijen.

Onze voorkeur gaat uit naar professionals die reeds als interim-manager de nodige ervaring hebben opgedaan. En die in staat zijn onderwijskundig en met een integrale bevoegdheid leiding te geven aan teams en, indien nodig, veranderprocessen en innovatie in goede banen te leiden.

Afwisseling en uitdaging
We bieden je een uitdagende en gevarieerde werkomgeving, waarin je bij diverse onderwijsinstellingen opdrachten doet. In de verschillende opdrachten vind je veel uitdaging en ben je van toegevoegde waarde. Je werkt als interim-opleidingsmanager, teamleider, interim-directeur, programmamanager of kwartiermaker. Je hebt als doel de organisatie van dienst te zijn met ontwikkeling in groei en kwaliteit of te helpen noodzakelijke reorganisaties door te voeren.

De voordelen van midlancen 
Als midlancer heb je een vast dienstverband bij PlusTalent. De beloning is afhankelijk van de opdracht die je uitvoert. Je ontvangt een vast percentage van het tarief. Er geldt een basissalaris voor de eventuele periodes waarin je geen opdracht uitvoert. Je verdient een substantiële beloning en in geval van ziekte of geen opdracht ben je toch verzekerd van inkomen. Ook de administratieve druk, belastingwetgeving, de nieuwe modelovereenkomsten (DBA wetgeving) gaan volledig aan je voorbij, PlusTalent regelt alle (administratieve) zaken. Verder bieden wij een netto onkostenvergoeding, leaseregeling en uitstekende employee benefits. In Utrecht kun je sparren met collega’s, ervaringen uitwisselen en nieuwe kennis opdoen. Je staat open om samen met de collega’s te bouwen aan de groei en doorontwikkeling van PlusTalent voor het Onderwijs. Daarnaast ben je bereid om actief het netwerk van jezelf en dat van PlusTalent te onderhouden. En waar mogelijk leads voor opdrachten met elkaar te delen.

Freelancen?
Naast het inzetten van onze midlance professionals bij onze klanten, putten wij ook uit een freelancerspool. Voor deze pool zoeken wij versterking. Blijf je graag ZZP'er maar wil je wel in opdracht van een bureau werken? Meld je dan aan bij PlusTalent Onderwijs Management.

Werken als interim-manager bij PlusTalent Onderwijs?
Spreekt onze organisatie, filosofie en werkwijze je aan? Ben je tenminste vier dagen per week beschikbaar? Stuur dan je profiel met motivatie naar office@plustalent.nl. Je kunt ons altijd bellen voor aanvullende informatie via 030 - 890 5415

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven interim-managers? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
  • 32-40 uur
  • Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

Meer informatie? Neem contact op