icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Plustalent
Vacature

Vacature midlance Interim-manager Onderwijs / onderwijsmanager

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die als interim-manager van PlusTalent in het beroepsonderwijs (willen) werken. Werk je al, of wil je graag aan de slag als interim-manager binnen het MBO en/of HBO? Hecht je aan zelfstandigheid en ondernemerschap, maar verbind je je tegelijkertijd graag aan een club professionals met wie je over je vak kunt sparren? Kom dan bij PlusTalent Onderwijsmanagement werken als midlancer!

  • 32-40 uur
  • Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

Het mooie vak van interim-manager in het beroepsonderwijs

PlusTalent Onderwijs Management is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en praktijkervaring met elkaar delen. Wij zijn ondernemend en vinden het belangrijk om plezier te hebben in ons vak en met elkaar.

Voor ons is interim-management een vak met aantoonbare toegevoegde waarde. Van onze interim-managers wordt het maximale verwacht. PlusTalent voorziet in de behoefte aan flexibiliteit en specialistische kennis in één van de belangrijkste sectoren van onze maatschappij.

Ben jij die stevige, authentieke persoonlijkheid met onderwijskundig leiderschap?

Wij zoeken mensgerichte, analytisch sterke leiders, met tenminste 5-10  jaar ervaring in de rol van team- of opleidingsmanager, directeur of programmamanager in het beroepsonderwijs. Je bent sterk in teambegeleiding, daadkrachtig, besluitvaardig en volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het beroepsonderwijs en de betekenis hiervan voor mens en organisatie. Je hebt ruime ervaring in het organiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering, inhoudelijke vernieuwing van het curriculum en het zoeken van aansluiting met externe partijen.

Onze voorkeur gaat uit naar professionals die reeds als interim-manager de nodige ervaring hebben opgedaan. En die in staat zijn onderwijskundig en met een integrale bevoegdheid leiding te geven aan teams en, indien nodig, veranderprocessen en innovatie in goede banen te leiden.

Afwisseling en uitdaging

We bieden je een uitdagende en gevarieerde werkomgeving, waarin je bij diverse onderwijsinstellingen opdrachten doet. In de verschillende opdrachten vind je veel uitdaging en ben je van toegevoegde waarde. Je werkt als interim-opleidingsmanager, teamleider, interim-directeur, programmamanager of kwartiermaker. Je hebt als doel de organisatie van dienst te zijn met ontwikkeling in groei en kwaliteit of te helpen noodzakelijke reorganisaties door te voeren.

In Utrecht kun je sparren met collega’s, ervaringen uitwisselen en nieuwe kennis opdoen. Je staat open om samen met de collega’s te bouwen aan de groei en doorontwikkeling van PlusTalent voor het Onderwijs. Daarnaast ben je bereid om actief het netwerk van jezelf en dat van PlusTalent te onderhouden. En waar mogelijk leads voor opdrachten met elkaar te delen.

Midlance… wat betekent dat?

Als midlance professional heb je een vast dienstverband bij PlusTalent. De beloning is afhankelijk van de opdracht die je uitvoert. Je ontvangt een vast percentage van het tarief. Er geldt een basissalaris voor de eventuele periodes waarin je geen opdracht uitvoert. Je verdient een substantiële beloning en in geval van ziekte of geen opdracht ben je toch verzekerd van inkomen. Ook de administratieve druk, belastingwetgeving, de nieuwe modelovereenkomsten (DBA wetgeving) gaan volledig aan je voorbij, PlusTalent regelt alle (administratieve) zaken. Verder bieden wij een netto onkostenvergoeding, leaseregeling en uitstekende employee benefits.

Werken als interim-manager bij PlusTalent Onderwijs?

Spreekt onze organisatie, filosofie en werkwijze je aan? Ben je tenminste vier dagen per week beschikbaar? Stuur dan je profiel met motivatie naar office@plustalent.nl. Je kunt ons altijd bellen voor aanvullende informatie: 030- 890 5415

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven interim-managers? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
  • 32-40 uur
  • Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

Meer weten over deze vacature?

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben we een helder beleid opgesteld.